Otkup automobila i vozila Novi Sad

otkup automobila novi sad

Otkup automobila Novi Sad. Tu smo za vas u Novom Sadu i teritoriji cele Vojvodine, dolazimo na vaš poziv i procenjujemo i vršimo otkup vozila. Kao za sve gradove u kojima imamo ovlašćene predstavnike (Pančevo, Šabac ili otkup vozila Čačak) važi isto pravilo od koga ne odstupamo, a to je isplata odmah. Otkupimo vaš automobil ili vozilo u Novom Sadu i odmah izvršimo prenos i isplatimo vas.

Otkup automobila i vozila stižemo u Novi Sad

Automobile i vozila kupujemo bez obzira u kakvom se stanju nalaze, da li su havarisana, neregistrovana, pokvarena, ispravna, malo ili mnogo kilometara prešla. Sve što se prodaje mi kupujemo.
Ako ste iz Novog Sada ili teritoriji Vojvodine i prodjete automobil i već ste imali negativna iskustva, vreme je da se rešite muka, malih oglasa i problema sa prodajom automobila. Dolazimo za otkup automobila u Novi Sad na vašu adresu i nadamo se sklapamo uspešan posao, vi nma automobil, a mi vama novac.
Pozovite nas za otkup vozila u Novi Sad, dolazimo da vas rešimo svih problema i pošteno platimo. Pošaljite fotografiju svog automobila na procenu, možemo se pre dolaska u Novi Sad čuti telefonom. Proverite zašto smo mi najpozantiji u Srbiji za otkup automobila.