Otkup havarisanih vozila

Nemate dovolno finasijskih sredstava da popravljate pokvareno vozilo. Gledate ga svaki dan i ne znate šta da radite, vaš auto je sada staro havarisano vozilo. Dotrajao je, sve što uložite u njega biće za kratko vreme jer godine su učinile svoje. Najbolje rešenje za vas je da nas pozovete za otkup havarisanih vozila. Tako ćete sebi olakšati proces prodaje vozila, jer nije baš lako prodati havarisano vozilo. Naša usluga je kompletna i mi smo specijalizovani za otkup havarisanih vozila. Dovoljno je da nas pozovete, izvršićemo ptocenu vašeg vozila i izvršiti isplatu odmah, a vaše vozilo ćemo besplatno ukloniti iz vašeg dvorišta ili drugog prostora. Kao što vidite naša usluga je efikasna, za otkup vozila isplata je odmah, dajemo najpovoljnije uslove. Otvoreni smo za sve dogovore postoji mogućnost i zamene vozila. Ako je vaše vozilo totalno uništeno, mi otkupljujemo vozila za reciklažu.

 Otkup havarisanih vozila Beograd

tkup-havarisanih-vozila-beogradGužva u saobraćaju na ulicama Beograda često donosi i probleme kakavi su manji ili teži sudari, udari i ogrebotine prilikom parkiranja, pa se često desi da je vozilo oštećeno. Prilikom kupovine vozila, kupac se uvek raspituje da li je vozilo oštećeno u nekom sudaru, i pokušava da pronađe neke tragove i slično. Tako pokušava da obori cenu vozila. Nas to ne interesuje mi otkupljujemo havarisana vozila nezavisno od štete, ili uzroka koje je izazvalo oštećenje, kao i kakvom se stanju nalazi vozilo i koliko je uopšte oštećeno. Sve možemo završiti u jednom danu a vi ćete novac dobiti odmah. Svu dokumentaciju oko otkupa vozila ćemo mi završiti.

Dovoljno je samo da nas pozovete i uradićemo otkup havarisanog vozila po najpovoljnijim cenama, novac dobijate na ruke, a vaše vozilo odvozimo besplatne i to ne samo na teritoriji Beograda. Nemojte da vam mehaničari uzimaju novac, jer kod savkog težeg oštećenja kada uđete u popravke, to vam je rupa bez dna. Prodajte svoje havarisano vozilo nama, a vi razmišljajte o kupovini novog vozila.