Otkup polovnih vozila Beograd

Od dvotočkasa do osmotočkaša. Vršimo otkup svih vrsta motornih vozila. Malih, velikih, starih, novih, polovnih, teretnih, sportskih, putničkih, u i van voznog stanja, havarisanih, na kilo, sa lizinga, za staro gvozdje. Besplatnu procenu obavljamo na dva načina: elektronski (posaljete nam sliku i kratak opis na e-mail adresu) i lično (dolazak po pozivu na vašu adresu) Mi radimo u vašem interesu, pružamo najbolje ponude i maksimalnu uslugu. Kontaktirajte nas za sve detalje. Naš moto je otkup polovnih vozila isplata odmah.

Otkup polovnih vozila u Beogradu i celoj Srbiji

otkup-polovnih-vozilaImate staro vozilo i želite da ga prodate. Naš tim radi za Vas. Vršimo otkup vozila svih modela i proizvodjača. Nudimo najbolje cene. Isplatu vršimo po Vašoj želji, odmah na ruke ili preko računa. Nudimo vam mogucnost potpuno besplatne procene i prevoz otkupljenog vozila na širem pordučju opštine Beograd. U skladu sa novim načinom poslovanja, pružamo Vam mogucnost da nam putem e-maila pošaljete sliku vozila i kratak opis njegovog stanja, a mi ćemo Vam dati našu ponudu. Kada sklopimo dogovor, mi dolazimo, dajemo vam novac i odvozimo vaše vozilo. Trudimo se da sve odradimo efikasno, brzo i jednostavno.

Otkup vozila naše usluge

Kao što ste već mogli da pročitate možete nam se obratiti za otkup vozila bez obzira kakavo vozilo imate i u kakvom je stanju. Naše usluge otkupa:

Kontaktirajte nas da nađemo najbulju cenu za vaše polovno vozilo i model otkupa vozila koji će vam najviše odgovarati. Sve naše usluge su besplatne kao što je procena i prevoz vašeg vozila.