Otkup automobila i vozila Šabac

Osim što smo poznati da radimo otkup vozila u Beogradu, mi imamo svoja predstavništva u svim većim gradovima Srbije. Tako da odmah nakon našeg poziva možemo dogovoriti otkup automobila u Šapcu. Dovoljno je da nas pozovete i na vašu adresu u Šabac dolazi naš predstavnik i daje procenu automobila ili bilo kakvog vozila koje prodajete. Slobodno nas kontaktirajte mi otkupljujemo sve vrste vozila i automobila bez obzira u kakvom su stanju.

Grad Šabac poznat po otkupu automobila i vozila

otkup-automobila-sabacInače Šabac je grad koji je poznat po prodaji i otkupu automobila i vozila. U Šapcu postoji veliki broj auto kuća koje prodaju automobile, ali smo mi jedna od retkih koja vrši otkup auta Šabac. Takođe skoro svaka druga kuća u dvorištu ima po dva tri vozila sa stranim tablama koja čekaju svoje kupce. Pogodnost je što u Šapcu postoji carina, pa ako dogovorimo otkup polovnih vozila možemo odmah da završimo pariologiju.

Ako prodajte automobil u Šapcu pozovite nas da ga otkupimo. Kao što smo već naveli nije bitno stanje vozila i pređena kilometraža, mi čak radimo otkup havarisanih vozila, pa čak i od onih za koje kažu da od njih nema ništa, mi ih možemo uvrstiti u otkup vozila za reciklažu.

Otkup automobila Šabac, obratite se na našu adresu, dolazimo, dobro i pošteno plaćamao jer naš moto je otkup vozila isplata odmah.